Blogovi i recepti Urmin šećer bezbedan za dijabetičare? Blog Kako urme (odnosno, urmin šećer) utiču na organizam u odnosu na prerađeni, rafinisani šećer, da li dijabetičari mogu da konzumiraju urmin šećer, u kojim količinama, i koliko je to bezbedno za njih? Vodič za razumevanje različitih vrsta pirinča Blog Da li ste ljubitelj pirinča i želite da proširite svoje znanje o raznovrsnim vrstama pirinča koje su dostupne na tržištu? Ne tražite dalje! Organska hrana: sve što treba da znate Blog Organska hrana redstavlja najbolji i najbezbedniji izvor nutrijenata koji možete sebi priuštiti. Saznajte šta je organska hrana, zašto je važno birati je, kako se uzgaja i kako prepoznati proverene organske proizvode. Kokosov šećer i njegov stvarni sastav Blog Osnovna struktura kokosovog šećera čini 82% saharoze, praćeno glukozom i fruktozom (svaka 3-9%), koji se sastoje od dugog lanca saharida, takođe poznatih kao „složeni ugljeni hidrati“. Zašto je organska hrana dobra za naše zdravlje Blog Danas želimo dublje istražiti i deliti sa vama razloge zbog kojih je organska hrana izuzetan izbor za očuvanje zdravlja. U svetu brze hrane i ubrzanog života... Urmin šećer su zapravo urme u prahu - da li je moglo prirodnije? Blog Redovna konzumacija urmi povoljno deluje na organizam. Ovo slatko voće bogato je biljnim vlaknima, proteinima, vitaminima, mineralima i na razne načine doprinosi zdravlju. Dobrobiti i upotreba organskog fonia Blog Fonio je stara vrsta žitarice koja se gaji u Africi i koja je dugo bila zanemarena, ali se sada ponovo vraća kao trend u zdravoj ishrani zapadnog sveta. Ima blag i prijatan ukus... Kokosov organski šećer - i te kako bolja alternativa Blog Kokosov organski šećer je prirodna zamena za beli rafinisani šećer koja se sve češće koristi u zdravijoj ishrani. Ovsene pahuljice bez glutena organske: da li su danas osnovna superhrana? Blog Ovas je žitarica koja prirodno ne sadrži gluten. Međutim, gotovo sve vrste ovsenih pahuljica koje su dostupne u prodaji... Zašto je fonio zdrava namirnica Blog Fonio je stara vrsta žitarice koja se gaji u Africi i koja je dugo bila zanemarena, ali se sada ponovo vraća kao trend u zdravoj ishrani zapadnog sveta. Ima blag i prijatan ukus, lako se priprema, a svakako se može uklopiti u gotovo svaki sistem zdrave ishrane. Šta se dešava kada redovno konzumiramo urme? Blog Redovna konzumacija urmi povoljno deluje na organizam. Ovo slatko voće bogato je biljnim vlaknima, proteinima, vitaminima, mineralima i na razne načine doprinosi zdravlju. Fonio žitarica - hrana budućnosti Blog Fonio je po mišljenju mnogih hrana budućnosti. U pitanju je drevna žitarica koja nam dolazi sa afričkog kontinenta. Kako to da su naše ovsene pahuljice prirodno bez glutena? Blog Ovas je žitarica koja prirodno ne sadrži gluten. Međutim, gotovo sve vrste ovsenih pahuljica koje su dostupne u prodaji ne mogu se deklarisati kao bezglutenske... Smanjite insulinsku rezistenciju Blog Osetljivost na insulin pokazuje koliko vaše ćelije reaguju na insulin. Ukoliko postoji insulinska rezistencija, tj. slabo reagovanje na insulin, javlja se povećan rizik od dijabetesa. Čoko-panela sa višnjama Recept Ukusna i neodoljiva Čoko-panela torta sa višnjama u kombinaciji sa novim Panela organskim trščanim šećerom. Svako jutro kašika zlatnog organskog lana Blog Lan je sjajan izvor zdravih masti i posebnih biljnih vlakana koja veoma pozitivno deluju na organizam. Laneno seme je nesumnjivo namirnica koja je... 1 2 3 4 5 6 7 Next page ›› Last page Last »
Urmin šećer bezbedan za dijabetičare? Blog Kako urme (odnosno, urmin šećer) utiču na organizam u odnosu na prerađeni, rafinisani šećer, da li dijabetičari mogu da konzumiraju urmin šećer, u kojim količinama, i koliko je to bezbedno za njih?
Vodič za razumevanje različitih vrsta pirinča Blog Da li ste ljubitelj pirinča i želite da proširite svoje znanje o raznovrsnim vrstama pirinča koje su dostupne na tržištu? Ne tražite dalje!
Organska hrana: sve što treba da znate Blog Organska hrana redstavlja najbolji i najbezbedniji izvor nutrijenata koji možete sebi priuštiti. Saznajte šta je organska hrana, zašto je važno birati je, kako se uzgaja i kako prepoznati proverene organske proizvode.
Kokosov šećer i njegov stvarni sastav Blog Osnovna struktura kokosovog šećera čini 82% saharoze, praćeno glukozom i fruktozom (svaka 3-9%), koji se sastoje od dugog lanca saharida, takođe poznatih kao „složeni ugljeni hidrati“.
Zašto je organska hrana dobra za naše zdravlje Blog Danas želimo dublje istražiti i deliti sa vama razloge zbog kojih je organska hrana izuzetan izbor za očuvanje zdravlja. U svetu brze hrane i ubrzanog života...
Urmin šećer su zapravo urme u prahu - da li je moglo prirodnije? Blog Redovna konzumacija urmi povoljno deluje na organizam. Ovo slatko voće bogato je biljnim vlaknima, proteinima, vitaminima, mineralima i na razne načine doprinosi zdravlju.
Dobrobiti i upotreba organskog fonia Blog Fonio je stara vrsta žitarice koja se gaji u Africi i koja je dugo bila zanemarena, ali se sada ponovo vraća kao trend u zdravoj ishrani zapadnog sveta. Ima blag i prijatan ukus...
Kokosov organski šećer - i te kako bolja alternativa Blog Kokosov organski šećer je prirodna zamena za beli rafinisani šećer koja se sve češće koristi u zdravijoj ishrani.
Ovsene pahuljice bez glutena organske: da li su danas osnovna superhrana? Blog Ovas je žitarica koja prirodno ne sadrži gluten. Međutim, gotovo sve vrste ovsenih pahuljica koje su dostupne u prodaji...
Zašto je fonio zdrava namirnica Blog Fonio je stara vrsta žitarice koja se gaji u Africi i koja je dugo bila zanemarena, ali se sada ponovo vraća kao trend u zdravoj ishrani zapadnog sveta. Ima blag i prijatan ukus, lako se priprema, a svakako se može uklopiti u gotovo svaki sistem zdrave ishrane.
Šta se dešava kada redovno konzumiramo urme? Blog Redovna konzumacija urmi povoljno deluje na organizam. Ovo slatko voće bogato je biljnim vlaknima, proteinima, vitaminima, mineralima i na razne načine doprinosi zdravlju.
Fonio žitarica - hrana budućnosti Blog Fonio je po mišljenju mnogih hrana budućnosti. U pitanju je drevna žitarica koja nam dolazi sa afričkog kontinenta.
Kako to da su naše ovsene pahuljice prirodno bez glutena? Blog Ovas je žitarica koja prirodno ne sadrži gluten. Međutim, gotovo sve vrste ovsenih pahuljica koje su dostupne u prodaji ne mogu se deklarisati kao bezglutenske...
Smanjite insulinsku rezistenciju Blog Osetljivost na insulin pokazuje koliko vaše ćelije reaguju na insulin. Ukoliko postoji insulinska rezistencija, tj. slabo reagovanje na insulin, javlja se povećan rizik od dijabetesa.
Čoko-panela sa višnjama Recept Ukusna i neodoljiva Čoko-panela torta sa višnjama u kombinaciji sa novim Panela organskim trščanim šećerom.
Svako jutro kašika zlatnog organskog lana Blog Lan je sjajan izvor zdravih masti i posebnih biljnih vlakana koja veoma pozitivno deluju na organizam. Laneno seme je nesumnjivo namirnica koja je...