Urmin šećer bezbedan za dijabetičare? Blog Kako urme (odnosno, urmin šećer) utiču na organizam u odnosu na prerađeni, rafinisani šećer, da li dijabetičari mogu da konzumiraju urmin šećer, u kojim količinama, i koliko je to bezbedno za njih?
Vodič za razumevanje različitih vrsta pirinča Blog Da li ste ljubitelj pirinča i želite da proširite svoje znanje o raznovrsnim vrstama pirinča koje su dostupne na tržištu? Ne tražite dalje!
Organska hrana: sve što treba da znate Blog Organska hrana redstavlja najbolji i najbezbedniji izvor nutrijenata koji možete sebi priuštiti. Saznajte šta je organska hrana, zašto je važno birati je, kako se uzgaja i kako prepoznati proverene organske proizvode.
Zašto je organska hrana dobra za naše zdravlje Blog Danas želimo dublje istražiti i deliti sa vama razloge zbog kojih je organska hrana izuzetan izbor za očuvanje zdravlja. U svetu brze hrane i ubrzanog života...
Urmin šećer su zapravo urme u prahu - da li je moglo prirodnije? Blog Redovna konzumacija urmi povoljno deluje na organizam. Ovo slatko voće bogato je biljnim vlaknima, proteinima, vitaminima, mineralima i na razne načine doprinosi zdravlju.
Dobrobiti i upotreba organskog fonia Blog Fonio je stara vrsta žitarice koja se gaji u Africi i koja je dugo bila zanemarena, ali se sada ponovo vraća kao trend u zdravoj ishrani zapadnog sveta. Ima blag i prijatan ukus...
Zašto je fonio zdrava namirnica Blog Fonio je stara vrsta žitarice koja se gaji u Africi i koja je dugo bila zanemarena, ali se sada ponovo vraća kao trend u zdravoj ishrani zapadnog sveta. Ima blag i prijatan ukus, lako se priprema, a svakako se može uklopiti u gotovo svaki sistem zdrave ishrane.
Šta se dešava kada redovno konzumiramo urme? Blog Redovna konzumacija urmi povoljno deluje na organizam. Ovo slatko voće bogato je biljnim vlaknima, proteinima, vitaminima, mineralima i na razne načine doprinosi zdravlju.
Zašto Agave šećer Blog Agave šećer je prirodni zaslađivač koji predstavlja zamenu za beli i smeđi šećer, za one koji izbegavaju ove zaslađivače. Agave šećer je u stvari dehidrirani oblik agave sirupa...
Zasladite vašu kafu cimetom Blog Da bi maskirali gorak ukus kafe, mnogi dodaju dosta šećera, mleka, krema i sl. To smanjuje zdravstvene dobrobiti koje može da donese kvalitetna organska kafa. Možda niste znali da u istu svrhu može poslužiti i cimet, s tim što je to zdraviji dodatak....